Ар-деко на Марата

ГОД

2021

СТИЛЬ

Ар-деко

ТИП ОБЬЕКТА

Квартира

ПЛОЩАДЬ

160

 • ГОД : 2021
 • СТИЛЬ : Ар-деко
 • ТИП ОБЬЕКТА :
 • ТИП ОБЬЕКТА : Квартира
 • ПЛОЩАДЬ : 160

Рассчитать стоимость

  Номер телефона

  Ваш e-mail

  Площадь объекта

  Тип объекта